HYVÄN KUVAN VOI NAPATA LÄHES KUKA VAIN. VAIKUTTAVAN KUVASISÄLLÖN TUOTTAMINEN EI OLE KUITENKAAN NIIN YKSINKERTAISTA.  


RUOKAKUVAUS

Visual PR:llä on paljon kokemusta elintarvikealan- sekä ruoka -ja ravintolakuvauksesta. Kilpailuvalttimme on luovuuden ja liiketoiminnallisen ajattelukyvyn yhdistäminen: tiedämme, miten kuluttaja ajattelee ja kuinka tuote tulee esittää houkuttelevalla ja myyvällä tavalla. Keksimme jatkuvasti uusia tapoja nostattaa tuotetta markkinoilla ja kehitämme uusia mainoskampanjoita.

Ruokakuvaus
Ruokakuvaus Visual PR
Ruokakuvaus Visual PR
Ruokakuvaus Visual PR
Ruokakuvas Visual PR
Ruokakuvaus Visual PR
Ruokakuvaus Visual PR
Ruokakuvaus Visual PR

STUDIO- & POTRETTIKUVAUS

Tuotamme toimistollamme sijaitsevassa studiossa korkealaatuisia studiokuvia.  Teemme potrettikuvauksia muun muassa yritysten sivustoille, yksityishenkilöiden käyntikortteihin ja sosiaaliseen mediaan. Kuvaamme studiossamme myös editorial-tyylisiä muotikuvia.Olemme kuvausten suhteen joustavia  ja valmistamme kuvat tehokkaalla aikataululla. Tavoitteena on, että asiakas saa kuvat itselleen jo seuraavana päivänä.

STREETSTYLE-KUVAUS

Haluatko nostatusta mallikansioosi tai  henkilökohtaisiin somekuviisi? Muotiviikkoja kiertävät sisällöntuottajamme tekevät katutyylikuvauksia yhtenä toimistomme palveluna. Asiakkainamme on tunnettuja bloggaajia ja julkisuuden henkilöitä, jotka ovat halunneet uudenlaista sisältöä tileilleen.