HAKUKONEMARKKINOINTI MAHDOLLISTAA SEN, ETTÄ ASIAKKAASI LÖYTÄVÄT SINUT.


Hakukoneoptimointi

Hakukonemarkkinoinnissa ensiarvoisen tärkeää on kohderyhmän määrittely. Kun mainonta on kohdistettu oikeaan kanavaan oikeanlaisella viestillä, hakukonemarkkinonnilla voidaan päästä erinomaisiin tuloksiin potentiaalisten asiakkaiden saavuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista display-, video-, ja hakukonemainontaa.

SEM (Search Engine Marketing) -strategiamme nostavat yrityksesi web-sivuston kävijämäärän nopeaan kasvuun ja saat lisää potentiaalisia asiakkaita kohdentamiltamme alueilta. Kun kampanja on optimoitu oikein, kustannukset kohti klikkausta vähenevät ja konversiot (asiakkaan käyttäytyminen halutulla tavalla) nousevat, mikä tarkoittaa kampanjan näkyvyyden parantumista entisestään.

Optimoidessamme kampanjan, otamme huomioon optimoinnin kannalta olennaisia seikkoja, mitkä mahdollisesti voisivat vaikuttaa yrityksesi tuotteen tai palvelun myyntiin. Näitä ovat mm. AB-testing ja sukupuolen, kiinnostuksen kohteiden tai ajan ja paikan mukainen optimointi. Näin pysymme aina askeleen kilpailijoidesi edellä.