Oleg Oksanen

OLEG OKSANEN

CEO & Founder

Visual PR:n perustaja, toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja sekä digitaalisen markkinoinnin moniottelija Oleg on työskennellyt alalla vuodesta 2011. Oleg on ehtinyt kerätä alalta myös kansainvälistä kokemusta ja silmiä avartavaa tapakulttuurin tuntemusta asumalla peräti viidessä maassa. Visual PR:ssä hän on osallinen lähes kaikkeen yrityksessä tapahtuvaan: strategiointiin, sisällöntuotantoon, valokuvaukseen, videotuotantoon, asiakassuhteisiin, u name it. Oleg does it!  

Angelina Ilmast

ANGELINA ILMAST

Creative Director & Photographer

Visual PR:n valokuvaajana ja videotuottajana toimiva Angelina omaa kaupallisen koulutustaustan ja yli 5 vuoden kokemuksen sisällöntuottamisesta digitaaliseen ympäristöön. Hän luo ja toteuttaa asiakkaidemme sisältöstrategiat sekä kehittää loputtomasti uusia, innovatiisia markkinointiratkaisuja. Angelina on myös kansainvälisesti julkaistu intohimoinen streetstyle-muotivalokuvaaja.

Karolina Paananen

KAROLINA PAANANEN

Copywriter & Content Specialist

"Pahinta on, jos ei muisteta!" Filosofian maisteri Karolina rakastaa sanoilla leikittelyä ja hyviä tarinoita ja on tästä syystä löytänyt luonnollisen paikkansa Visual PR:ssä copywriterin tehtävissä. Hänelle tärkeintä on tuottaa kiinnostavia ja mieleenpainuvia tekstejä - tarinan voi kertoa niin romaanin mittaisena kuin yhdessä ainoassa lauseessakin, oli se sitten koskettava, hauska tai informatiivinen.  Kirjoittamisen lisäksi hän nauttii asiakassuhteiden hoitamisesta ja innostavien sisältöstrategioiden suunnittelusta.

OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN.

Mikäli yrityksesi markkinointi, somepresenssisi tai web-sivusi kaipaavat kohentamista tai tarvitset laadukkaita valokuvia, tekstejä ja videotuotantoa, olet oikeassa paikassa!

Tiimimme erityisasiantuntijat hallitsevat digitaalisen median ja sen markkinoinnin eri osa-alueet. Olemme rakentaneet osaamisemme vahvalle pohjalle  ja kehitymme jatkuvasti, jotta pystyisimme vastaamaan globaalien markkinointitrendien kasvavia tarpeita. Asiantuntijoillamme on käytössä laajat verkostot ja alan nykyaikaisimmat työkalut.

Yhdistämme markkinointistrategiassamme ainutlaatuisella tavalla ammattitaidon, kokemuksen, luovuuden ja tehokkuuden.